Obaveštenja

/ Internet/ Obaveštenja

Razna obaveštenja - ARHIVA

PRODUŽENJE PREPLATE za IWIS
U poslednje vreme primećeno je kašnjenje prenosa Vaših uplata u POŠTI na naš račun, pa stoga i vaše produženje kasni jer nemamo evidenciju da su sredstva legla na naš račun. Naime od uplate vaših sredstava prođe po 3-4 dana dok nam pošta prebaci sredstva (svi imaju taj problem).

PREPORUKA:

Ako je moguće Vaše preplate uplatite u bilo kojoj banci jer nam sredstva odmah ujutru prenose i možemo da Vam produžimo naloge. Zbog zloupotreba u slanju skeniranih potvrda o uplati potrebno je da nas i pozovete na 035/8-477-077 i da odradimo produženje ako vam posle dan-dva nije produžen nalog. Naravno uvek stoji da izlazimo u susret SVIMA ako vam treba dan-dva produženja iako niste uplatili - to je više korektno nego da se pokušava nekim prevarama da se izdejstvuje produženje preplate.

Sa poštovanjem Vaš IWIS.

OBAVEŠTENJE!!
Mole se novi budući korisnici IWIS-a pre nego što kupe opremu, a ne kupuju kod nas, da se konsultujete da li je oprema koju kupujute kompatibilna i podešna za rad u našem sistemu. U principu mi ne obavezujemo korisnike da moraju kupovati opremu kod nas, ali to ne znači da ćemo dozvoliti priključenje opreme koja ne zadovoljava minimum neophodnih tehničkih karakteristika za rad na IWIS-u ili opremu koja je NESTRUČNO montirana (pogrešna polarizacija antene, antenski kabal nastavljan, loše podešene PPPOE konekcije...). Naime u poslednje vreme novi korisnici koji kupuju sami opremu uzimaju i opremu koja NIJE namenjena za ovaj vid komunikacije, a žale se kako im internet ne radi, imaju slab signal, prekida im... Postoji oprema koja je isključivo namenjena za kučnu upotrebu pa kao takva nije namenjena za IWIS. Molim Vas da se obrati pažnja na to jer nećemo povezivati na naš sistem korisnike koji koriste opremu koja nije kompatibilna i dovoljna za rad na IWIS-u ili opremu koja pravi problem drugim korisnicima.
Hvala na razumevanju dragi korisnici!!!

ZLOUPOTREBA NA IWIS-u
Upozoravamo nesavesne korisnike koji zloupotrebljavaju poverenje prijatelja, komšija, rođaka i na nedozvoljen način koriste tuđe naloge da će biti VEOMA strogo kažnjenji pa čak i prijavljeni organima reda. Svakom kom treba hitno internet a savestan je i korektan korisnik uvek će dobiti produženje na poverenje, bilo koje drugo opravdanje ne postoji osim bezobrazluka.
UNAPRED HVALA

Facebook i Youtube
U poslednje vreme imamo dosta žalbi na učitavanje klipova sa Youtube.com i sa težim otvaranjem za Facebook. E sad, iskreno nekad je do nas ali nije u celoj mreži pa iz tog razloga obratilili smo se našom nadprovajderu BEOTEL-ISP i dobili objašnjenje da je problem golobalni - to jest da nije BAŠ uvek problem do nas. Postoje još neke cake kako da se ubrza konekcija i proveri kako vaša radi - naš predlog je poseta sajtu http://www.elitesecurity.org i malo praćenje foruma - može da pomogne, ne može da škodi. Puno iskustva i puno korisnih saveta da se reše problemi na obostrano zadovoljstvo. Vaš IWIS.

VAŽNO OBAVEŠTENJE!!!
Svi korisnici koji imaju NEZADOVOLJAVAJUĆI nivo signala biće obavešteni (mejlom, telefonskim pozivom) da u saradnji sa našom tehničkom ekipom ODKLONE uočene nepravilnosti i da podignu nivo kvaliteta prijemno-predajnog signala - što u njihovu korist, a što u korist drugih korisnika koji primaju signal sa iste antene. U slučaju da i dalje budu imali loš nivo signala bićemo prinuđeni da raskinemo dalju saradnju jer se time ugrožava stabilnost korisnika koji ispunjavaju uslove za nesmetan rad.
Detaljne informacije očekujte uskoro!!

Naši
Partneri