Oprema

/ Internet/ Oprema
InterCom Computers na svojoj mreži koristi opremu MikroTIK i Ubiquiti samim tim i svojim korisnicima preporučuju i prodaju opremu istih proizvođača. Zbog kompatibilnosti uređaja, stabilnosti i korišćenja maksimalnih brzina mi savetujemo korisniku da nas kontaktira pre kupovine i povezivanja neke druge opreme. Najčešće korišćeni uređaji na mreži su:

Mikrotik SXT

mikrotik_sxt

Ovaj uređaj je idealno rešenje pristupa bežičnim mrežama pri udaljenosti do 5 Km od predajne tačke. Uređaj je malih dimenzija i veoma lako se montira. Uređaj radi na frekvencijama od 5180 Mhz do 5820 Mhz. Uređaj prilikom montiranja zahteva ftp mrežni kabal sa obaveznim uzemljenjem, koji obezbeđuje dug radni vek uređaju. Mikrotik SXT je uređaj sa maksimalnim protokom do 300 Mb/s snage do 500mW sa dual polarisanom antenom od 16 dBi MIMO antenom. Predviđena radna temepratura uređaja je od – 30⁰C do +80⁰C.

Garancija na kupljeni proizvod je 24 meseca.

Ubiquiti AirGrid M5 23/dBi/27 dbi

ubiquiti_airgrid

Uređaji su predviđeni za povezivanje korisnika na razdaljini do 15 Km. Uređaj se veoma lako se montira. Uređaj radi na frekvencijama od 5180 Mhz do 5820 Mhz. Uređaj prilikom montiranja zahteva ftp mrežni kabal sa obaveznim uzemljenjem, koji obezbeđuje dug radni vek uređaju. Ubiquiti Airgrid M5 je uređaj sa maksimalnim protokom do 150 Mb/s snage do 200 mW sa dual polarisanom antenom od 23 ili 27 dBi MIMO antenom. Predviđena radna temepratura uređaje od -30⁰C do + 80⁰C.

Garancija na kupljeni proizvod je 24 meseca.

Naši
Partneri