O nama

/ O nama
intercomFirma „InterCom Computers“ je osnovana 1995 godine. Program proizvodnje PC računara upotpunjen je projektovanjem i realizacijom računarskih informacionih sistema i računarskih mreža. Radni uslovi su podignuti na visoki nivo korišćenjem savremene informacione tehnologije i ulaganjem prvenstveno u kvalitetne kadrove i njihovu obuku da bismo našim kupcima i korisnicima naših usluga pružili vrhunski nivo usluga.

„InterCom Computers“ nastoji da oplemeni uvezene komponente primenom sopstvenih rešenja. Kroz koncept „konačnih rešenja“ ponuda „InterCom Computers-a“ obuhvata sve faze, od projekta do realizacije – izbor adekvatnog hardvera, softvera, instalaciju, implementaciju aplikacija, održavanje i servis.

Prodaja i rad sa hardverom, tj. prodaja gotovih konfiguracija i komponenti je i dalje naša primarna oblast delovanja i njoj posvećujemo najviše pažnje. Veliku pažnju posvećujemo originalnosti i kvalitetu komponenti koje se ugrađuju. U prilog toga nosioci smo mnogobrojnih sertifikata o originalnosti i kvalitetu ugrađenih komponenti, obučenosti i osposobljenosti za najsloženije projekte.

Da bi u potpunosti poslovanje firme funkcionisalo na visokom nivou, kadrovski posedujemo 4 (četri) inženjera, 11 (jedanaest) elektroničara – servisera, kao i dodatno administrativno osoblje (3).

Stalnim ulaganjem u osnovna sredstva firme dostigli smo nivo osposobljenosti da u svakom momentu možemo izvršiti i najviše tehnološki zahtevne tipove popravki. Kao primer toga možemo navesti sposobnosti popravljanja matičnih ploča računara, monitora, servisiranje čvrstih diskova sa prethodnim snimanjem podataka, BGA lemljenje.

Od 2005 godine podigli smo wireless IWIS mrežu na teritoriji Šumadisko - pomoravskog regiona sa 3500 korisnika i preko 250 pristupnih tačaka širom regiona. Nastavljamo širenje i dalje uz povećavanje broja pristupnih tačaka, a i podizanje kako brzina tako i kvaliteta interneta.

- 2004 godine: Potpisan ugovor sa firmom GEMALTO za Srbiju o prodaji elektronskih čitača smart kartica i drugih rešenja za digitalnu indentifikaciju lica.
- 2007 godina: Potpisan ugovor sa firmom 2D Soft Novi Sad o zastupanju, podršci i prodaji softverskih rešenja za maloprodaju, ugostiteljstvo i hotelijerstvo na teritoriji Centralne Srbije.
- 2011 godina: Prvi sertifikovani MIKROTIK trener u Srbiji i centar za edukaciju i sertifikaciju.
- 2013 godina : Potpisan ugovor sa firmom ASBIS Kipar za servisiranje tableta i telefona brenda PRESTIGIO za celu teritoriju Srbije na dve lokacije: Beograd i Ćuprija.
- 2014 godina: Potpisan ugovor o zastupanju i prodaju softverskih rešenja firma Smilesoft za razne procese u poslovanju svake firme kao i rešenja za Android i IOS platforme po zahtevu korisnika.
- 2014 godina: Potpisan ugovor na CEBITU sa firmom Spirit Technology Development Co., Ltd o prodaji linije termalnih štampača na srpskom tržištu od prenosnih do industrijskih štampača sa akcentom na POS štampačima.

Šta dalje? Trudićemo se da održimo kvalitet usluga na zavidnom nivou i da ponudimo nove usluge kojih nema na ovom području... nadamo se uspehu…

Naši
Partneri