Politika privatnosti

/ Politika privatnosti
“InterCom Computers” politika privatnosti 
InterCom Computers ozbiljno shvata vašu privatnost. Registracijom na WEB portalima u vlasništvu, potpisom na prijemnim dokumentima u servisu kod InterCom Computers-a smatra se da je korisnik upoznat i saglasan sa navodima iz ove politike. 

Prikupljanje ličnih podataka
InterCom Computers vrši prikupljanje ličnih podataka na različite načine, kao na primer preko web sajt "cookies" (u daljem tekstu "kolačići"), prilikom naručivanja naših usluga ili učešćem u InterCom Computers anketama. Kada se registrujete kod nas kao korisnik, InterCom Computers će tražiti vaše podatke u toku registracije u cilju pružanja informacija i usluga koje tražite, kao i za marketing, prodaju i razvoj proizvoda i usluga. InterCom Computers takođe prikuplja informacije korisnika usluga o aktivnostima na web sajtu preko log zapisa na web serveru. Osim u slučajevima registracije, InterCom Computers može prikupljati lične podatke koje ste ostavili prilikom servisa uređaja ili popunili prilikom učešća na manifestacijama, promocijama, takmičenjima, on-line anketama koje organizuje InterCom Computers ili neki od InterCom Computers partnera. 

Korišćenje ličnih podataka
Glavni cilj InterCom Computers-a prilikom prikupljanja ličnih podataka jeste pružanje željenih usluga našim korisnicima, kao i unapređenje kvaliteta usluga. InterCom Computers se bavi obradom i istraživanjem prikupljenih ličnih podataka iz različitih izvora zbog boljeg razumevanja potreba i interesovanja korisnika. Osim u slučaju da se aktivno opredelite da ne primate informacije iz InterCom Computers, mi ćemo vam periodično slati informacije, kao što su akcije, izmene ili nove usluge, kao i InterCom Computers bilten. 

Zaštita ličnih podataka
InterCom Computers ne ustupa, prodaje, niti deli vaše lične podatke trećim licima osim u slučaju nabavke proizvoda ili pružanja usluge na Vaš zahtev. InterCom Computers može deliti vaše podatke sa InterCom Computers partnerima i možemo vam slati informacije o proizvodima ili uslugama InterCom Computers partnera koje bi vas mogle zanimati. Ukoliko ne želite da primate promotivni materijal koji se tiče proizvoda i usluga InterCom Computers partnera, i naglasite ovaj izbor prilikom predaje ličnih podataka InterCom Computers -u, InterCom Computers će poštovati vaš izbor tako što neće dostaviti vaše podatke InterCom Computers partnerima. 

Upotreba kolačića (eng. “cookies”)
U cilju unapređenja našeg sajta koristimo "kolačiće" za praćenje vaših poseta. "Kolačić" je jedan deo podatka koji web server može privremeno da snimi u vaš pretraživač. Ovo je korisno zbog toga što omogućuje vašem pretraživaču da zapamti određene podatke kojima web server kasnije može pristupiti. InterCom Computers koristi kolačiće zbog:
    - Identifikacije web korisnika - Kolačić će biti formiran kada se prijavite na našu web stranicu i biće uništen kada se odjavite.
    - Procene broja poseta - Svakom korisničkom pretraživaču biće dodeljen jedinstveni kolačić koji će zatim biti upotrebljen za analizu razlika u ponašanju između registrovanih korisnika i običnih posetilaca web sajta.
    - Praćenja pretraživanja sajta - InterCom Computers prati i analizira načine pretraživanja web sajta.
    - Merenja web saobraćaja - InterCom Computers koristi kolačiće radi razumevanja i sagledavanja broja posetilaca i saobraćaja koji se realizuje unutar sajta.

Objave i izmene
InterCom Computers zadržava pravo da ažurira ili izmeni ovu politiku u bilo kom trenutku. Ukoliko InterCom Computers izvrši izmenu ove politike, nova verzija će biti postavljena na web sajt InterCom Computers-a. Korisnici su obavezni da redovno pregledaju ovu politiku kako bi u svakom trenutku bili upoznati sa politikom privatnosti InterCom Computers-a. InterCom Computers je otvoren za sve vrste sugestija tako da možete slobodno da nas kontaktirate ukoliko imate bilo kakvih pitanja. 

Naši
Partneri